Een open benadering

Vriendelijkheid en vakkundigheid staan centraal bij Fysiotherapie De Schutboom in Best. Zes gespecialiseerde therapeuten staan u dagelijks met raad en daad terzijde. Zij worden hierin ondersteund door een enthousiast administratief medewerkster. Dat alles in de ongedwongen sfeer van een dorp, maar met de uitstraling en deskundigheid van deze tijd.

Barry van Schijndel

 MG 8608 3 BarryHet menselijk lichaam en het bewegingsapparaat hebben mij van jongs af aan geinterreseerd. De stap om de opleiding Fysiotherapie te volgen was voor mij dan ook een logische keuze. Sinds mijn afstuderen in 2002 aan de opleiding fysiotherapie is er veel veranderd binnen ons beroep. Naast het behandelen van clienten proberen wij mensen er juist steeds meer bewust van te maken dat ze zelf veel aan hun klachten kunnen doen. In 2010 heb ik met succes de opleiding tot Master in de Manuele Therapie afgerond aan de SOMT. En in 2013 de opleiding Dry Needling. Dit is een effectieve manier om ''trigger points'' (spierknopen) aan te pakken door middel van het prikken met een (droge) naald.

Hebt u een vraag aan Barry, mail dan naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer informatie over Arbeidsfysiotherapie, Dry Needling, Fysiotherapie, of Manuele therapie vindt u door op het betreffende onderwerp te klikken.


Coen Geerts

 MG 8673 3 CoenVoor mij is fysiotherapie nog steeds een vak van verrassingen. Elke dag is anders en ik ben steeds nieuwsgierig naar wat degene beweegt die tegenover me zit. In nauw overleg met de patiënt/cliënt probeer ik dan ook te achterhalen waar de kern van de hulpvraag ligt. Van daaruit kijk ik welke mogelijkheden er zijn om het herstel zo optimaal mogelijk in gang te zetten. Uiteraard helemaal afgestemd op de individuele situatie en veelal gericht op een actieve benadering. Veel problemen zijn immers op te lossen of gunstig te beïnvloeden door weer aan het bewegen te gaan.

Hebt u een vraag aan Coen, mail dan naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer informatie over Arbeidsfysiotherapie, Fysiotherapie, longrevalidatie (COPD netwerk) of McKenzie therapie vindt u door op het betreffende onderwerp te klikken.


Saskia Gammel

 MG 8618 3 SaskiaIn 1992 ben ik afgestudeerd aan de Academie voor Fysiotherapie in Utrecht en vanaf 2002 werk ik met veel plezier bij De Schutboom. Voordat ik hier begon, heb ik in het buitenland veel werkervaring opgedaan. Ik heb kunnen meemaken hoe andere culturen van invloed zijn op het menselijk handelen, het reageren en omgaan met pijn of andere klachten. Die kennis neem ik mee in mijn dagelijkse werk. Fysiotherapie is mijn inziens dan ook zoveel meer dan alleen bewegingsleer. Het is vooral goed kunnen luisteren, aandacht geven en elke patiënt als individu behandelen. Zowel in de letterlijke als figuurlijke betekenis van het woord.

Hebt u een vraag aan Saskia, mail dan naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Meer informatie over Fysiotherapie, Neurologische revalidatie (NAH), Bekkenfysiotherapie of Pilates vindt u door op het betreffende onderwerp te klikken.

Fysiotherapie De Schutboom
Jacob van Wassenaerstraat 68
5684 CS Best
Telefoon: 0499 - 39 21 91
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.