Een veelheid aan mogelijkheden

In onze moderne praktijk in Best zijn diverse vakdisciplines samengebracht. Naast fysiotherapie vindt u er onder andere ook manuele therapie, haptotherapie en bekken fysiotherapie. Ook arbeids- en trainingstherapie behoren tot de mogelijkheden. Het grote voordeel hiervan is dat u zeker weet dat u bij de juiste specialist terecht komt. En dat is tevens onze kracht. Naast de diverse behandelwijzen, hebt u bij ons bovendien de beschikking over een trainingsruimte. Hier kunt u terecht als onderdeel van uw behandeling of gewoon op eigen initiatief.

Behandelingen

In onze fysiotherapiepraktijk in Best vindt u veel meer dan alleen fysiotherapie. Klik op het onderwerp van uw keuze om er meer over te weten te komen:

Therapie Overzicht De Schutboom

Arbeidsfysiotherapie

Bekkenfysiotherapie

Dry needling

Fysiof fitness

Fysiotherapie

Longrevalidatie

benen, knie, rug

Looptraining

Manuele therapie

Mc Kenzie therapie

Medical taping

Medische training

Neurorevalidatie

Pilates

Sportfysiotherapie

Neem contact op

Trainingsruimte

In de praktijk van Fysiotherapie De Schutboom vindt u ook een trainingsruimte van maar liefst 100 m². Hier kunt u terecht ter verbetering van uw algemene conditie, verbetering van de hart- en longfunctie en gewrichtscontrole. De meest moderne apparatuur staat tot uw beschikking. Zo kunt u er onder andere gebruik maken van verschillende cardio-apparatuur, zoals een roeimachine, loopband, fiets, stepper en crosstrainer. Daarnaast treft u er diverse toestellen aan ter verbetering van de functionele kracht van de verschillende spiergroepen.

img 2328
img 2338
img 2365
img 5515
img 5525
img 5535
img 5568
img 5575
img 5578
img 5581

Fysiotherapie De Schutboom
Jacob van Wassenaerstraat 68
5684 CS Best
Telefoon: 0499 - 39 21 91
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.